Over mij

Ik ben Savanh, geboren in Laos, buurland van o.a. Thailand en Vietnam

Even voorstellen

Vaardigheden en Know how

Ik heb het masseren in eerste instantie geleerd in twee 5 sterren hotels in mijn land. Wij hadden trainers met diverse specialisaties uit landen zoals Thailand, Dubai, China, Engeland en Laos.

Wat ik geleerd heb

  • De traditionele Laos – Thai massage.
  • Indian – Ayuradic, uitleg en een complete mind-body voorschrift voor een gezond – lang leven, inclusief het gebruik van techniek met genezende kruiden.
  • Zweedse aromatherapie, welbekend in de Westerse wereld.
  • De anatomie inclusief het ontspannen van lichaam en geest.
  • Sportmassage, toegepast bij sportieve en actieve personen.
  • Signature massage, waarvoor ik diverse persoonlijke technieken beheers om u goed van dienst te zijn.

Terwijl wij aan elkaar wennen zullen wij het specifieke van uw lichaam door contact met de hand, maar ook met de ziel en geest ontdekken. Zo zullen wij er beslist achterkomen welke technieken, hoe vaak bij voorkeur toegepast zouden kunnen worden om uw klachten te minderen.

Werkervaring In Laos, mijn geboorteland

Ik heb in de 5 sterren hotels Mekong Riverside Hotel en de Lao Plaza Hotel als massagetherapeut gewerkt en was vereerd leiding te mogen geven aan 25 man personeel in Le Spa. Onze klanten aan wie wij service verleenden waren leden van regeringen, ook gedurende de ASIA Summit in 2016 waar 50 landen waren vertegenwoordigd inclusief de Amerikaanse President Obama.

Na 5 jaar in hotels massage te hebben gegeven heb ik mijn eigen privé salon opgericht met de naam “Home Massage Service”. Hier had ik vele klanten, meestal buitenlanders die in Laos werkten en leefden inclusief diplomaten, ambassadeurs en ik maakte vele buitenlandse vrienden waar ik ook nu nog mee in contact sta. Enkelen ervan hebben mij vereerd met aanbevelingsbrieven over mijn goede service en goede vaardigheden en deze kunt u, als u wilt, lezen.

Ik ben een zeer ervaren professional, gespecialiseerd in (schedel) huid, spieren, vermindering of verwijdering van hoofdpijn, rugpijn, knieën, benen en voet reflexologie.
Tegelijkertijd – als u geen fysieke lichaamsproblemen hebt – ben ik tevens goed mijn rust op u over te dragen en u een prettig gevoel van vrijheid en ontspanning te geven.

Reis- en werkervaringen in het buitenland

Als massagetherapeut heb ik in meerdere Zuid Oost Aziatische landen gewerkt en tevens 6 maanden in Australië en haast 5 jaar in Frankrijk.
Ik heb mij nu permanent in Nederland gevestigd, één van de meest prachtige en vreedzame landen die ik in de wereld heb mogen leren kennen. Ik heb alle papieren gehaald zoals het inburgeringsexamen, permanente verblijfsvergunning en een werkvergunning en ik ben gereed om u via een aparte ingang van het privé huis dat ik met mijn partner deel, te ontmoeten en kennis te maken met mijn uitgesproken VIP gastvrijheid.
Kom langs, ontspan, voel u relaxed en voel de warmte van mijn gouden handen en mijn goede hart die u het gevoel geven dat u bevoorrecht bent.
Voel je gezegend kennis te hebben gemaakt.

Jouw persoonlijke massagetherapeut Savanh
Nice to meet you

Executive hospitality
with Golden hands